ΦΙΛΕΤΟ ΠΕΡΚΑΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Η σωστή θερμοκρασία για το τηγάνισμα είναι:
Σε μεσαία θερμοκρασία για τηγανητά που περιέχουν πολύ νερό, όπως πατάτες και άλλα λαχανικά.
Σε υψηλή θερμοκρασία για αλευρωμένα ή βουτυρωμένα τρόφιμα
Σε πολύ υψηλή θερμοκρασία για μικρού μεγέθους ψαρικά, όπως καλαμαράκια, κροκέτες κ.λπ.
Τα μπιφτέκια και τα κρέατα χρειάζονται δυνατή φωτιά στην αρχή και μέτρια στο τέλος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΦΙΛΕΤΟ ΠΕΡΚΑΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://dinanikolaou.gr/
Συγγραφέας
Ντίνα Νικολάου
Το πορτοκάλι, το λεμόνι και το μανταρίνι δίνουν ξεχωριστή γεύση στο ουδέτερο ψάρι
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ