Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Η Torta Caprese είναι ένα κλασικό γλυκό από το νησί Κάπρι της νότιας Ιταλίας όπου πήρε και το όνομά του! Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Στο μούλτι ή στο μπλέντερ αλέστε τα αμύγδαλα σε σε λεπτούς κόκκους.Χοντροκόβουμε τη σοκολάτα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί μαζί με το...