Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Βάζουμε ένα τηγάνισε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Ψιλοκόβουμετα φρέσκα κρεμμυδάκια και το σκόρδο. Ρίχνουμε στο τηγάνι το σπανάκι μαζί με τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά, μέχρι να μειωθεί ο όγκος του σπανακιού. Τα μεταφέρουμε...