Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε πρώτα το κρεμμύδι και μετά το ρύζι για 2 λεπτά.Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα τσιγαρίζουμε κι αυτά.Προσθέτουμε ζεστό νερό, ρίχνουμε τον κύβο κότας, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε νερό για να...