Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Τι είναι το σεβίτσε; Tο σεβίτσε είναι μία παραδοσιακή τεχνική και μέθοδος μαγειρικής με προέλευση το Περού. Το Περουβιανό σεβίτσε (ceviche peruvian) γίνεται από ωμό φρέσκο ψάρι ή θαλασσινό το οποίο μαρινάρεται και ψήνεται με χυμό λάιμ ή λεμονιού. Έχει ελάχιστες θερμίδες και...