Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Διαδικασία Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175ο C. Για την ζύμη: Σε μια λεκάνη προσθέστε το νερό και το κακάο, ανακατεύοντας μέχρι το μείγμα να γίνει λείο. Προσθέστε την σοκολάτα και ανακατέψτε μέχρι να γίνει λείο. Αφήστε την λεκάνη στην άκρη να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου....