Τραγανά ρολάκια γαρίδας με φάβα ψητά ντοματίνια και τσιπς φέτας

Τραγανά ρολάκια γαρίδας με φάβα ψητά ντοματίνια και τσιπς φέτας

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Βράζετε τη φάβα σε σιγανή φωτιά μαζί με το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το φύλλο δάφνης και τόσο νερό όσο να τη σκεπάζει και να την ξεπερνά κατά δύο δάχτυλα. Κάθε τόσο την ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει πολτός. Τέλος, αφαιρείτε τη δάφνη, αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε...