Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βράζετε τη φάβα σε σιγανή φωτιά μαζί με το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το φύλλο δάφνης και τόσο νερό όσο να τη σκεπάζει και να την ξεπερνά κατά δύο δάχτυλα. Κάθε τόσο την ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει πολτός. Τέλος, αφαιρείτε τη δάφνη, αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε...