Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε την κινόα σε ένα μπολμε μπόλικο νερό και μουλιάζουμε για 5-6 ώρες. Ξεπλένουμε και στεγνώνουμε καλά την κινόα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C στον αέρα . Βάζουμε όλα τα υλικά στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια και χτυπάμε μέχρι η ζύμη να μοιάζει με χυλό ή σαν ένα...