Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Λιώνετε σε μια άβαθη κατσαρόλα 4 κοφτές κουταλιές από το βούτυρο και σοτάρετε μέσα, σε πολύ χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει, χωρίς όμως να ροδίσει. Ρίχνετε μέσα το ρύζι, δυναμώνετε τη φωτιά στο μέτριο και το ανακατεύετε μέχρι να ζεσταθεί καλά και να πιάσει...