Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Βήμα 1 Τεμαχίζετε (σε μικρά κομματάκια) τα αβγά και τα κρατάτε στην άκρη. Βάζετε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα με αλάτι και προσθέτετε νερό που να τις σκεπάζει, τρία δάχτυλα πιο πάνω από την επιφάνειά τους.Βήμα 2 Τις αφήνετε να κοχλάσουν, χαμηλώνετε τη φωτιά στο μέτριο και τις...