Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Για να φτιάξετε την επικάλυψη: Σε ένα μπολ ανακατέψτε μαζί αλεύρι, καστανή ζάχαρη, λευκή ζάχαρη, κανέλα, μοσχοκάρυδο και αλάτι μέχρι να αναμειχθούν καλά. Ρίξτε το λιωμένο βούτυρο και χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα από καουτσούκ, ανακατέψτε...