Κέικ Ροδάκινο με Tρίμματα κανέλας

Κέικ Ροδάκινο με Tρίμματα κανέλας

Από την ιστοσελίδα
https://xrysoskoufaki.gr/
Συγγραφέας
Χρυσό Σκουφάκι
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Για να φτιάξετε την επικάλυψη: Σε ένα μπολ ανακατέψτε μαζί αλεύρι, καστανή ζάχαρη, λευκή ζάχαρη, κανέλα, μοσχοκάρυδο και αλάτι μέχρι να αναμειχθούν καλά. Ρίξτε το λιωμένο βούτυρο και χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα από καουτσούκ, ανακατέψτε...