Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ελέγχετε τα φιλέτα της καπνιστής πέστροφας και πετάτε όλα τα κοκαλάκια. Τα λιώνετε ελαφρά με το χέρι σας και τα βάζετε σ’ ένα μπολ. Ρίχνετε μέσα την ξαρμυρισμένη κάπαρη και τα τρία αγγουράκια τουρσί. Ρίχνετε το χυμό λεμονιού και μπόλικο πιπέρι.Βάζετε το μίγμα στο μπλέντερ και το...