Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ρίχνετε τις 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και βάζετε να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε τα πράσα, την ψιλοτριμμένη πιπερόριζα και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά περίπου ώσπου να καραμελώσουν.Προσθέτετε το σκόρδο, την καυτερή πιπερίτσα και μαγειρεύετε για 2...