Κοτοκεφτεδάκια με γέμιση μοτσαρέλα

Κοτοκεφτεδάκια με γέμιση μοτσαρέλα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Βάζετε τον κιμά σε ένα μπολ και προσθέτετε το τριμμένο κρεμμύδι και το καρότο, τη φρυγανιά, το ελαιόλαδο, το μαϊντανό, την πάπρικα και ανάλογο αλατοπίπερο. Ζυμώνετε καλά το μίγμα και το αφήνετε στο ψυγείο για μισή ώρα τουλάχιστον. Πλάθετε κεφτεδάκια σε μέγεθος σύκου, τα πιέζετε...