Ταλιατέλες με μελωμένες πιπεριές κρεμμύδια και αντζούγιες

Ταλιατέλες με μελωμένες πιπεριές κρεμμύδια και αντζούγιες

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ντίνα Νικολάου
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια για 20 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσουν αλλά να μην καούν.Προσθέτετε την κάππαρη και τις αντζούγιες και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά. Πασπαλίζετε με...