Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια για 20 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσουν αλλά να μην καούν.Προσθέτετε την κάππαρη και τις αντζούγιες και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά. Πασπαλίζετε με...