Φιλέτα από λαβράκι μαριναρισμένα με τσάι του βουνού

Φιλέτα από λαβράκι μαριναρισμένα με τσάι του βουνού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Βράζετε το τσάι στο νερό για 5 λεπτά και το αφήνετε για άλλα 5 λεπτά να βγάλει το άρωμά του. Μετά το σουρώνετε και το αφήνετε να κρυώσει. Ανακατεύετε σε μπολ το τσάι με το κρασί, τα ψιλοκομμένα φύλλα τσαγιού, αλάτι και πιπέρι. Τοποθετείτε τα φιλέτα ψαριού σε δοχείο αρκετά μεγάλο...