Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Webb Τοποθετούμε τις πατάτες σε μία μέτριακατσαρόλακαι τις καλύπτουμε με νερό. Βράζουμε για 15 λεπτά ή μέχρι να τις τρυπάμε με ένα μαχαίρι και να πέφτουν. Τις σουρώνουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν τελείως μέχρι να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου. Στο μεταξύ ετοιμάζουμε τις...