Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C. Χτυπάτε τα ασπράδια μέχρι να γίνουν μαρέγκα και προσθέτετε εναλλάξ τη ζάχαρη και το λεμόνι. Προσθέτετε με ελαφριές κινήσεις τα καρύδια λίγα-λίγα, χρησιμοποιώντας σπάτουλα.Απλώνετε το μίγμα σε δύο στρογγυλά ταψιά 30εκ. στρωμένα με...