Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Σε μια κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά βράζετε τις φακές σε δύο ποτήρια νερό, μαζί με τη δάφνη και το θυμάρι για περίπου 20 λεπτά. Τις αλατίζετε 3-4 λεπτά πριν ολοκληρώσετε το βράσιμό τους. Τις στραγγίζετε και τις αφήνετε να κρυώσουν.Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το...