Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Το κουνουπίδι δίνει μια ιδιαίτερη γεύση στην κρέμα γάλακτος Το κουνουπίδι δίνει μια ιδιαίτερη γεύση στην κρέμα γάλακτος Για να φτιάξουμε την κρέμα, θα χρησιμοποιήσουμε μια βαθιά κατσαρόλα.Βάζουμε μέσα στην κατσαρόλα 1 λίτρο φρέσκο γάλα και το ζεσταίνουμε.Μόλις ζεσταθεί το γάλα,...