Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
:450 γρ ζύμη για κανταίφι170 γρ βούτυρο (λιωμένο)1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια Σιρόπι:2 φλιτζάνια ζάχαρης2 φλιτζάνια νερόχυμό μισού λεμονιού Εκτέλεση Βάλτε τη ζάχαρη και το νερό σε μία μεσαία κατσαρόλα και αφήστε να βράσει. Βράζουμε για δέκα λεπτά σε μέτρια υψηλή φωτιά. Στη...