Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Καθαρίζουμε το καλαμάρικαι το κόβουμεσε ροδέλες. Σε ένα μπολανακατεύουμε το αλεύρι, το αλάτι, το πιπέρι και τα αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα άλλο μπολ αναμιγνύουμε τη γλυκόξινη σάλτσα, το μέλι, το σησαμέλαιο, το θυμάρι, το ξύσμα από το λεμόνι, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε στην...