Ντιπ με καρύδι λιαστή ντομάτα και πιπεριά

Ντιπ με καρύδι λιαστή ντομάτα και πιπεριά

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε τα καρύδια. Τα αφήνουμε να ψηθούν για 5΄-6΄, μέχρι να βγάλουν το άρωμά τους. Κουνάμε συχνά το τηγάνι για να μην καούν από τη μια μεριά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Αφαιρούμε την κόρα από το μπαγιάτικο ψωμί. Το βάζουμε στο...