Αν χρησιμοποιήσουμε αβγά και μας περισσέψουν οι κρόκοι των αυγών, δεν τους πετάμε.
Τους βάζουμε σε ένα πλαστικό δοχείο με νερό, τους διατηρούμε στην κατάψυξη και τους χρησιμοποιούμε, όταν τους χρειαζόμαστε.
Ρίχνουμε λάδι στο τηγάνι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε την ντομάτα και την καυτερή πιπεριά.
Μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε τα μύδια, το μαϊντανό, τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα και συνεχίζουμε το βράσιμο για περίπου τρία λεπτά ακόμη, προκειμένου να μη σκληρύνουν τα μύδια.
Προσθέτουμε φέτα τριμμένη ανακατεύουμε και το σερβίρουμε ζεστό ζεστό με ψωμάκι για βουτιές! Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.