Για να μην δακρίζετε όταν καθαρίζετε κρεμμυδια, δοκιμάστε να τα καθαρίσετε κάτω από το τρεχούμενο νερό της βρύσης ή κάτω από τον απορροφητήρα.
Ρίχνουμε λάδι στο τηγάνι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε την ντομάτα και την καυτερή πιπεριά.
Μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε τα μύδια, το μαϊντανό, τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα και συνεχίζουμε το βράσιμο για περίπου τρία λεπτά ακόμη, προκειμένου να μη σκληρύνουν τα μύδια.
Προσθέτουμε φέτα τριμμένη ανακατεύουμε και το σερβίρουμε ζεστό ζεστό με ψωμάκι για βουτιές! Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.