Για να γίνουν τραγανές οι πατάτες φούρνου, πανάρετέ τις με αλεύρι ή φρυγανιά στα οποία θα έχετε προσθέσει και λίγα μυρωδικά ή μπαχαρικά (θυμάρι, βασιλικό, κύμινο κ.λπ.) και λίγο αλάτι. Μετά, βάλτε τις στο ταψί με ελαιόλαδο ή λίγο βούτυρο και ανακατέψτε τις. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος ανακατέψτε άλλη μία φορά.
Ρίχνουμε λάδι στο τηγάνι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε την ντομάτα και την καυτερή πιπεριά.
Μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε τα μύδια, το μαϊντανό, τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα και συνεχίζουμε το βράσιμο για περίπου τρία λεπτά ακόμη, προκειμένου να μη σκληρύνουν τα μύδια.
Προσθέτουμε φέτα τριμμένη ανακατεύουμε και το σερβίρουμε ζεστό ζεστό με ψωμάκι για βουτιές! Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.