Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάλτε το κρασί σε ένα ταψί μαζί με το λάδι, τον μαϊντανό και το αλάτι. Ανακατέψτε και τοποθετήστε στη σειρά τα ψάρια μέσα στο ταψί. Ακολούθως, φροντίστε το μείγμα να βρέξει καλά όλα τα ψάρια. Ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο C για 30’.