Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Webb Βάζουμε τη μαργαρίνη , τη ζάχαρη και το μέλι σε ένα μεσαίο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά , ανακατεύοντας με μία ξύλινη κουτάλα μέχρι τα υλικά να λιώσουν . Αφαιρούμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε μέσα τη βρώμη, τους ξηρούς καρπούς και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε καλά και με ένα...