Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Τα κανελόνια με το σπανάκι και την ρικότα είναι φαγητό σκέτη γλύκα (κυριολεκτικά) λόγω του ίδιου του σπανακιού και της ρικότας, με πλούσια γεύση γκρατιναρισμένου τυριού (η παρμεζάνα είναι από τα τυριά που αναδεικνύονται ψημένα) αλλά και με την γεμάτη μυρωδιά του φρέσκου βουτύρου...