Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αφήνετε το πλιγούρι σε νερό να φουσκώσει και το σουρώνετε.Ζεσταίνετε λίγο λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι. Προσθέτετε τον κιμά, τη συκωταριά ψιλοκομμένη, το πλιγούρι και συνεχίζετε το σοτάρισμα για μερικά λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς. Αλατοπιπερώνετε, χαμηλώνετε τη φωτιά και...