Πρωτοχρονιάτικη πίτα Αγράφων με χοιρινό τραχανά και φέτα

Πρωτοχρονιάτικη πίτα Αγράφων με χοιρινό τραχανά και φέτα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Σοτάρετε τα κρεμμύδια με το ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα και προσθέτετε το κρέας, το μπούκοβο, αλάτι και πιπέρι. Μόλις πάρει χρώμα το κρέας, προσθέτετε ένα λίτρο νερό και βράζετε για 40 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να μείνει με ενάμισι φλιτζάνι περίπου...