Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σοτάρετε τα κρεμμύδια με το ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα και προσθέτετε το κρέας, το μπούκοβο, αλάτι και πιπέρι. Μόλις πάρει χρώμα το κρέας, προσθέτετε ένα λίτρο νερό και βράζετε για 40 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να μείνει με ενάμισι φλιτζάνι περίπου...