Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Σοτάρετε τα κρεμμύδια με το ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα και προσθέτετε το κρέας, το μπούκοβο, αλάτι και πιπέρι. Μόλις πάρει χρώμα το κρέας, προσθέτετε ένα λίτρο νερό και βράζετε για 40 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να μείνει με ενάμισι φλιτζάνι περίπου...