Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο 180ο C στον αέρα. Τοποθετούμε μια κατσαρόλασε μέτρια προς δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να μαλακώσει. Βάζουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε για 1 λεπτό. Στη συνέχεια προσθέτουμε το...