Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα φαρδύ τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τις πιπεριές με το σκόρδο σε δυνατή φωτιά, μέχρι να μαραθούν. Προσθέτετε το κοτόπουλο, το σκόρδο και το κόλιανδρο και τα φέρνετε δυο βόλτες. Ρίχνετε την ντομάτα και τη ζάχαρη, αλατοπιπερώνετε και χαμηλώνετε τη...