Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μπολ βάζουμε 350 γρ. αλεύρι, λιώνουμε τα 100 γρ. βούτυρο, να μην είναι ζεστό απλά λιωμένο και το ρίχνουμε στο αλεύρι. Προσθέτουμε το χλιαρό νερό και ανακατεύουμε. Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια ζύμη σφικτή και την χωρίζουμε σε 2 μπάλες. Τις σκεπάζουμε και τις αφήνουμε να...