Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζετε τα κολοκυθάκια σε σουρωτήρι και τα πασπαλίζετε με το αλάτι. Ανακατεύετε και τα αφήνετε λίγο για να βγάλουν το νερό τους. Τα απλώνετε μετά σε ένα φαρδύ, ρηχό σκεύος και τα ραντίζετε με το ελαιόλαδο.Ετοιμάζετε το γκριλ και, όταν κάψει η σχάρα, ψήνετε τα κολοκυθάκια και από...