Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Τρίβουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα και τα φουντούκια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να λιώσει και προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη. Μόλις λιώσει η ζάχαρη σβήνουμε την φωτιά και βάζουμε το κακάο. Ανακατεύουμε και τέλος βάζουμε το Grand Marnier. Ρίχνουμε μέσα τα τριμμένα μπισκότα...