Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Για τη ζύμη Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, το βούτυρο και τα χτυπάμε μέχρι το μείγμα να μοιάζει με ψίχουλα. Προσθέτουμε το αβγό και χτυπάμε ξανά. Αν δεν πλάθεται το μείγμα, προσθέτουμε λίγο νερό μέχρι να πάρουμε μια ομοιογενή ζύμη. Την τυλίγουμε με...