Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Αφού έχουν ψηθεί και απομακρυνθεί τα κρέατα από τη φωτιά, πάνω στην ίδια σχάρα τοποθετείς μερικές παχιές φέτες καρπουζιού, τις οποίες έχεις βουρτσίσει με ελάχιστο λάδι.Αλλάζεις πλευρά μόλις εμφανιστούν οι χαρακτηριστικές μαύρο-καφέ γραμμές.Σερβίρεις δίπλα στα κομμάτια κρέατος...