Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για τα burger γαλοπούλα Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το μισό ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μπέικον ανακατεύοντας προσεκτικά μέχρι να πάρει ωραίο χρυσαφένιο χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ιδρώνουμε μέχρι να μαλακώσει καλά. Ρίχνουμε το σκόρδο και...