Burger γαλοπούλα μπέικον τσένταρ και σάλτσα κράνμπερι

Burger γαλοπούλα μπέικον τσένταρ και σάλτσα κράνμπερι

Από την ιστοσελίδα
https://www.yiannislucacos.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Για τα burger γαλοπούλα Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το μισό ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μπέικον ανακατεύοντας προσεκτικά μέχρι να πάρει ωραίο χρυσαφένιο χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ιδρώνουμε μέχρι να μαλακώσει καλά. Ρίχνουμε το σκόρδο και...