Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Εύκολη συνταγή για νόστιμες πατάτες φούρνου που θα συνοδεύσουν το κρέας σας! Κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες και τις τοποθετούμε στο πυρέξ. Προσθέτουμε το λάδι, τον ψιλοκομμένο άνηθο, το αλάτι, το πιπέρι και το γάλα.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ½ ώρα. Αν θέλετε στο τέλος...