Φιλέτο βοδινό με ριζότο πορτοκαλιού

Φιλέτο βοδινό με ριζότο πορτοκαλιού

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Χρυσές Συνταγές
ΥΛΙΚ Α 250 γρ. φιλέτο βοδινό Black angus 30 γρ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 20 γρ. σκουράνθα 50 γρ. ριζότο 100 ml χυμό πορτοκαλιού 50 γρ. βούτυρο 20 γρ. γιαούρτι στραγγιστό ΕΚΤΕΛΕΣ Η Μαρινάρετε το βοδινό στο λάδι και το ψήνετε στη σχάρα. Στη συνέχεια, σοτάρετε το ριζότο σε βούτυρο...