Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
ΥΛΙΚ Α
250 γρ. φιλέτο βοδινό Black angus
30 γρ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
20 γρ. σκουράνθα
50 γρ. ριζότο
100 ml χυμό πορτοκαλιού
50 γρ. βούτυρο
20 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
ΕΚΤΕΛΕΣ Η
Μαρινάρετε το βοδινό στο λάδι και το ψήνετε στη σχάρα. Στη συνέχεια, σοτάρετε το ριζότο σε βούτυρο...