Φιλέτα κοτόπουλου γεμιστά με μπέικον

Φιλέτα κοτόπουλου γεμιστά με μπέικον

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Βάζετε την μπόλια σε κρύο νερό μαζί με λευκό ξίδι και την αφήνετε για 10 λεπτά. Την ξεπλένετε καλά και τη βάζετε ξανά σε φρέσκο νερό μαζί με λίγο ακόμα ξίδι για λίγα λεπτά επιπλέον. Τη βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και την κόβετε σε τέσσερα μεγάλα κομμάτια. Με ένα μαχαίρι, ανοίγετε...