Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220ο C στον αέρα. Στρώνουμε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί. Καθαρίζουμε τα αβοκάντο. Κόβουμε κατά μήκος τη σάρκα από τα αβοκάντο, σε 4-6 λωρίδες, για να φτιάξουμε τα τσιπς μας. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε το αυγό και ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι και την...