Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Αλείφετε πολύ ελαφρά με λάδι τον πάτο και τα πλευρά μιας φόρμας με ελατήριο, διαμέτρου 24-25 εκ. και ύστερα την ντύνετε (τον πάτο και τα πλευρά) με αντικολλητική λαδόκολλα.Ανακατεύετε τα αλεσμένα μπισκότα με το βούτυρο να υγραθούν ομοιόμορφα και ύστερα πιέζετε το μίγμα με...