Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Απολαυστικό και πρωτότυπο γλύκισμα για όλη την οικογένεια Βάζουμε στον κάδο του μίξερ 145 γραμμάρια σκόνη αμυγδάλου, 200 γραμμάρια ζάχαρη άχνη και τα χτυπάμε σε μεγάλη ταχύτητα για ένα λεπτό.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 165 βαθμούς.Τοποθετούμε μια λαδόκολλα σε ένα μεγάλο ταψί...