Η σωστή θερμοκρασία για το τηγάνισμα είναι:
Καθαρίζουμε τα αβοκάντο από τη φλούδα τους και τα κόβουμε στα δύο.
Ψιλοκόβουμε το λευκό και τα φρέσκα κρεμμύδια.
Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε όλα τα κρεμμύδια μαζί.
Ρίχνουμεκαι τις γαρίδες.
Μετά από 3 λεπτά σβήνουμε με λίγο κρασί.
Προσθέτουμε λίγη μουστάρδα και 4 σταγόνες Tabasco.
Κόβουμε τα αβοκάντο σε μισές ροδέλες και τις στρώνουμε στο βάθος μιας πιατέλας σερβιρίσματος.
Από πάνω ρίχνουμε τις μαγειρεμένες γαρίδες και γαρνίρουμε με τους κόκκους πράσινου και κόκκινου πιπεριού και με τα ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα.
Καλή μας όρεξη!!!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.