Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Webb Σοτάρουμε το σπανάκι μας σε 2 τρεις δόσεις σε μια κατσαρόλα με 1 κ.σ. ελαιόλαδο κάθε φορά. Στραγγίζουμε το σπανάκι από τα παραπανίσια υγρά σε ένα σουρωτήρι. Πιέζουμε απαλά το σπανάκι για να αφαιρέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο υγρό. Θα πρέπει να έχουμε περίπου 2...