Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μπλέντερ, χτυπάς τα παγωμένα κεράσια (κρατάς 5-6 κεράσια αν θέλεις να βάλεις και κομμένα φρούτα στις γρανίτες σου) μέχρι να γίνουν μια λεία κρέμα.Ρίχνεις λίγο από το μείγμα στη βάση της θήκης.Στη συνέχεια, προσθέτεις μια κουταλιά γιαούρτι και 2 κομμένα κεράσια (αν...