Φωλιές από καραμελωμένο φύλλο κρούστας και κρέμα πορτοκάλι

Φωλιές από καραμελωμένο φύλλο κρούστας και κρέμα πορτοκάλι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Δημήτρης Χρονόπουλος
Βουτυρώνετε ελαφρά τα φύλλα κρούστας και τα πασπαλίζετε με λίγη κρυσταλλική ζάχαρη ένα προς ένα και τοποθετείτε το ένα φύλλο πάνω στο άλλο. Βουτυρώνετε και την επιφάνεια του τελευταίου φύλλου.Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170ο C. Κόβετε τα φύλλα σε τετράγωνα κομμάτια, περίπου...