Μελιτζανοκεφτέδες με κριθαράκι και σάλτσα φρέσκιας ντομάτας

Μελιτζανοκεφτέδες με κριθαράκι και σάλτσα φρέσκιας ντομάτας

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Ετοιμάζετε τη σάλτσα: Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο και την πιπεριά. Ρίχνετε τις ντομάτες, τη ζάχαρη, λίγο μαϊντανό και αλατοπιπερώνετε. Βράζετε τη σάλτσα σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά περίπου, μέχρι να χυλώσει. Ύστερα, αν θέλετε, την...