Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τον πουρέ γλυκοπατάτας Βάζουμε μία κατσαρόλασε μέτρια φωτιά και τη γεμίζουμε με νερό. Ξεφλουδίζουμε τις γλυκοπατάτες και τις κόβουμεσε κομμάτια. Ρίχνουμε τα κομμάτια της γλυκοπατάτας στην κατσαρόλα και λίγο αλάτι. Αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν, για 20-30 λεπτά....