Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά (εκτός από το κατσικίσιο), το γάλα, το λάδι, τα αυγά.Προσθέτουμε το αλεύρι, μπέικιν, αλάτι και ανακατεύουμε απαλά.Γεμίζουμε τις ειδικές θήκες για κέικ με το μισό μείγμα και μοιράζουμε το κατσικίσιο τυρί σπασμένο με το χέρι και ρίχνουμε και το...